Del dëshmia e mjekut që e mori Marigona Osmanin para spitalit të Ferizajt


Burim Maloku. specialist i mjekësisë emergjente në Ferizaj, tha se trupi i Marigona Osmanit ka qenë pa shenja jete dhe se e ndjera kishte ndërruar jetë para se të sillej para spitalit të Ferizajt.

Maloku në dëshminë e tij para trupit gjykues tha se kishte dalë menjëherë t’i kërkoj personat që e sollën Osmanin para spitalit.

“E ndjera është sjellë nga dy persona pa shenja jete. Kemi fillu me procedurën dhe ekipa me shpejtësi është mbledhë atje. Menjëherë si jemi afruar tek pacientja e kemi vërejt që ajo ka vdekur më herët dhe nuk ishte vdekje e çasteve të fundit. Kur kemi dalë në koridor me i kërkua dy personat, ata nuk kanë qenë atje. Prandaj, ne kemi thirr Policinë dhe Institutin e Mjekësisë Ligjore”, tha Maloku.

Ndërsa i pyetur nga avokati i familjes së Osmani se kush nga stafi mjekësor doli për t’i kërkuar Krivaqën dhe Sejdiun, ai tha se doli personalisht.

“Kam dalë personalisht jashtë me i kërkua dy personat, pasi që më duhet konsulta me ta për procedurën e reanimacionit. Kam dalë me fol me palën, këta dy djem veç kanë qenë duke dalë prej emergjencës. Nuk kam pas më kontakt me ta”, përgjigjet dëshmitari, Burim Maloku, raporton teve1.info.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *