Home Kosovë Kush është mjeshtri nga Komorani që po thyen shikueshmëritë në TikTok (VIDEO)

Kush është mjeshtri nga Komorani që po thyen shikueshmëritë në TikTok (VIDEO)

by Republikaonline


Në mes të Komoranit, është një lokal i mbushur me motorrsharra e agregatë.

Aty është një mjeshtër i cili ka marrë vëmendjen e milionave njerëzve në botë.

Arben Gashin sot e ndjekin në rrjetin social ‘TikTok’ shumë adhurues të këtij ‘sporti’, ku një video e tij ka shkuar në gati 10 milionë shikime.

Ai është supër mjeshtër i motorrsharrave dhe kjo dëshmohet edhe përmes videove që ai poston në rrjetet sociale.
Arbeni tani nuk ka punë vetëm me klinentë lokal, atë e vizitojnë nga e gjithë Kosova dhe Rajoni të cilët ndahën të kënaqur me punën dhe çmimet e tij të arsyeshme.

You may also like

Leave a Comment