Home Lajme E ulët: Nxënësi problematik i hyn dajak arsimtarit në orë të mësimit / DETAJE

E ulët: Nxënësi problematik i hyn dajak arsimtarit në orë të mësimit / DETAJE

by Republikaonline


Një rast i rëndë i dh unës fizike ka ndodhur në një shkollë fillore të Kosovës.

Një nxënës problematik përveç që i rr ah fizikisht disa bashkëmoshatarë të tij, e suImon edhe mësimdhënësin.

Ngjarja dyshohet të ketë ndodhur në shkollën e mesme të ulët “Dëshmorët e Kabashit” ku pas një mosmarrëveshjeje të mëhershme, një nxënës e ka suImuar fizikisht një arsimtar të kësaj shkolle, si dhe një bashkëmoshatar të tij.

Policia raporton se nuk ka të arrestuar në këtë drejtim, pasi nxënësi në fjalë ka ikur pas aktit të kryer.

You may also like

Leave a Comment