Ky është kameramani kosovar që u suImua nga serbët, po xhironte serbët duke kidnapuar të riun shqiptar (FOTO)


Kameramani i Insajderit, Jetmir Muji është suImuar fizikisht nga disa persona të nacionalitetit serb.

Ai ka qenë duke e xhiruar rastin e një k idnapimi të një të riu shqiptar në pjesën veriore të Kosovës.

I riu me kombesi shqiptare është k idnapuar nga disa serb. Është futur në një veturë të tyre. Është rr ahur dhe është lënë në rrugë në pjesën veriore të Kosovës.

Kameramani i Insajderit Jetmir Muji ka qenë duke e xhiruar këtë veprim të tyre. SuImuesit e kanë goditur Mujin pas kokës.

Ai i është nënshtruar intervenimit mjekësor në emergjencën e Mitrovicës së Jugut.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *