Home Lajme Ky është personi që suImoi fizikisht kameramanin kosovar (FOTO)

Ky është personi që suImoi fizikisht kameramanin kosovar (FOTO)

by Republikaonline


Sot në veri të Mitrovicës u suImua kamermani i Insajderit, Jetmir Muji.

Në fotot e siguruara nga Insajderi shihet personi që e ka suImuar Mujin. Personi në foto i takon nacionalitetit serb.Emri i tij ende nuk dihet.

Ndërsa policia i ka thënë Insajderit se ende nuk ka të arrestuar dhe se rasti është në fazën e hetimeve.

You may also like

Leave a Comment