Home Lajme Ky është vendimi i fundit nga Gjykata për tri ish-infermierët që suImuan të moshuarën në Pejë /DOKUMENT

Ky është vendimi i fundit nga Gjykata për tri ish-infermierët që suImuan të moshuarën në Pejë /DOKUMENT

by Republikaonline


Gjykata e Apelit e ka refuzuar kërkesën e avokatëve për lirim nga paraburgimi të infermiereve që ushtruan dhu në ndaj të moshuarës në Pejë.

Gjykata e Pejës, më 3 nëntor, kishte aprovuar kërkesën e prokurorisë për caktimin e masës së paraburgimit prej 30 ditësh për A.P., A.R., dhe R.K., të përfshira në rastin ku shihej një e moshuar duke u dhu nuar fizikisht në një qendër për të moshuar në Pejë.

You may also like

Leave a Comment