Ky është 37-vjeçari që dyshohet se dhun0i seksuaIisht 25-vjeçarin në burg / EMRI


Gazeta Sinjali pak më parë raportoi për një rast të dh unimit që d yshohet se ka ndodhur në Qendrën Korrektuese në Dubravë, e ku v iktimë është një i burgosur 25-vjeçar. Ndaj të d yshuarit tashmë kanë nisur hetimet nga Prokuroria.

Sinjali mëson ekskluzivisht se i burgosuri që d yshohet se detyroi një të burgosur tjetër të kryejë ma**ëdhënie se**uale me të, është Shkelzen Krasniqi, 37-vjeçar.

Krasniqi është intervistuar nga organet e hetuesisë, ku ka mohuar të ketë detyruar v iktimën që të kryejë ma**ëdhënie me të.

Në anën tjetër 25-vjeçari ka deklaruar se gjithë ngjarja e rëndë ka ndodhur para një muaji e gjysmë, mirëpo nuk ka pasur guxim që të denonc0jë rastin deri më tash.

Por si ka ndodhur ngjarja?

Burimet e Gazetës Sinjali kanë bërë me dije se e gjithë ngjarja d yshohet të ketë ndodhur para më shumë se një muaji, mirëpo 25-vjeçari ka deklaruar se nuk ka pasur guxim që ta denoncojë rastin menjëherë pasi ka ndodhur.

Bazuar në dëshminë e 25-vjeçarit, Krasniqi fillimisht me anë të k ërcënimeve kishte tentuar që ta detyrojë v iktimën që të kryejë ma**ëdhënie se**uale me të. Mirëpo kur ka hasur në refuzimin dhe rezistencën e 25-vjeçarit, i d yshuari me anë të forcës ka dh unuar se**ualisht atë brenda hapësirave të Qendrës Korrektuese.

Me urdhër të prokurorit, rasti është iniciuar ‘Dh unim’.

Sinjali do të iu mbajë të informuar me detajet e reja lidhur me rastin.

Shënim: Personi i apostrofuar në këtë artikull prezumohet i pafajshëm derisa fajësia e tij të mos provohet me vendim të formës së prerë nga gjykata.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *