Home Lajme Merret vendimi i fundit ndaj Aurona Pelaj / DETAJE

Merret vendimi i fundit ndaj Aurona Pelaj / DETAJE

by Republikaonline


Gjykata Supreme i ka liruar nga paraburgimi tri infermieret u përfshira në suImin fizik ndaj një të moshuare në Pejë.

Telegrafi merr vesh se tri infermierët e përfshira në suImin ndaj të moshuarës në Pejë janë liruar nga paraburgimi.

Incidenti për të moshuarën u bë i njohur pas publikimit të një videoje.

Në pamjet e publikuara shihet një infermiere vazhdimisht duke suImuar të moshuarën, derisa një tjetër incizon të gjithë incidentin e një tallet me suImin.

Tri infermiereve të dyshuara të përfshira në këtë rast, Aurona Pelaj, Altina Rexhepi, dhe Remzije Kuqi – Gashi, iu është caktuar masa e paraburgimit prej një muaji më 2 nëntor nga Gjykata e Pejës.

Edhe Oda e Infermierëve të Kosovës ka bërë të ditur se të njëjtave ua ka tërhequr licencën.

Ndërsa, Shtëpia për të Moshuar “Orenda” në Pejë, ku ka ndodhur ngjarja, është mbyllur zyrtarisht nga institucionet.

You may also like

Leave a Comment