Vjen reagimi i familjarëve të moshuarës pas lirimit te tri ish-infermiereve


Gjykata Supreme ka liruar sot nga paraburgimi tri infermieret e përfshira në suImin fizik ndaj një të moshuare në Pejë, ndërkaq lidhur me këtë ka reaguar sot vajza e të moshuarës, Zhaneta Nura.

Ajo në një postim në Facebook ka shkruar se vendimi për lirimin e të pandehurave nga paraburgimi ditën e sotme nga Gjykata Supreme e Kosovës vetëm sa e ka thelluar pIagën.

“Vendimi për lirimin e të pandehurave nga paraburgimi ditën e sotme nga Gjykata Supreme e Kosovës, pIagën tonë në zemër vetëm sa e ka thelluar.

Shoku i shkaktuar nga pamjet e dh unës që i ushtrohet nënës time, për ‘Gjykatën Supreme’ paska qenë lehtë i gëlltitshim dhe me këtë veprim kjo gjykatë ‘dhu noi’ për të dytën herë nënën time!”, shkruan Zhaneta.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *