Sokol Halili ishte kapur nga policia me armë, gjykata e dënoi vetëm me gjobë / DETAJE

Sokol Halili, (31) i dyshuari për vrasjen e gruas së tij, Hamide Magashi (35), kishte dalë në bankën e të akuzuarit me 23 shtator të këtij viti në Gjykatën Themelore në Ferizaj për veprën penale mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve nga neni 366 paragrafi 1 të KPRK-së.

Gjykata atij i kishte shqiptuar dënim me gjobë, transmeton IndeksOnline.

Në njoftimin e sotëm të Gjykatës thuhet se: Me datë 23.09.2022, me aktgjykimin e evidentuar si: 2022:174052, i pandehuri S.H. është shpallur fajtor për veprën penale mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve nga neni 366 paragrafi 1 të KPRK-së dhe i është shqiptuar dënim me gjobë./IndeksOnline/

FOTO ILUSTRIM


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *