Ky është personi që suImoi fizikisht Sali Berishën në shesh (FOTO)

Ish-kryeministri Berisha u g odit me grusht fytyrës në momentin që po shkonte nga selia e PD-së për në bulevardin Dëshmorët e Kombit ku po zhvillohet protesta e opozitës.

Berisha u g odit nga një person me veshje të kuqe i quajtur Gert Shehu kur ishte pa mendje dhe ka pësuar h ematoma në fytyrë, ndërsa gj aku mbuloi faqet dhe hundën.

Personi në foto është ai që go diti Berishën duke u neutralizuar menjëherë nga badigardët, të cilët e kanë rr ahur duke i shkaktuar hema toma në kokë dhe fytyrë.

Personi në foto është ai që goditi Berishën duke u neutralizuar menjëherë nga badigardët, të cilët e kanë rrahur duke i shkaktuar hematoma në kokë dhe fytyrë.


Gert Shehu


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *