Brenda shtëpisë super luksoze të Daut e Lola Haradinaj (VIDEO)


Daut Haradinaj dhe Bashkëshortja e tij, Lola Haradinaj janë një çift mjaft i veçante për nga stili i veçantë i jetës së tyre.

Duke qenë një person unik për çdo gjë, ajo padyshim që edhe rregullimin e shtëpisë e ka bërë në mënyrën më të mirë.

Me një pamje të bukur duke e kspozuar vetën, shihet prapavija e ambientit ku jeton që duket përrallore.

Shikoni këto pamje dhe binduni:


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *