Home Kosovë Brenda shtëpisë super luksoze të Daut e Lola Haradinaj (VIDEO)

Brenda shtëpisë super luksoze të Daut e Lola Haradinaj (VIDEO)

by Republikaonline


Daut Haradinaj dhe Bashkëshortja e tij, Lola Haradinaj janë një çift mjaft i veçante për nga stili i veçantë i jetës së tyre.

Duke qenë një person unik për çdo gjë, ajo padyshim që edhe rregullimin e shtëpisë e ka bërë në mënyrën më të mirë.

Me një pamje të bukur duke e kspozuar vetën, shihet prapavija e ambientit ku jeton që duket përrallore.

Shikoni këto pamje dhe binduni:

You may also like

Leave a Comment