Vjehrria e bëjnë “IIom” nusen e djalit

Numri i rasteve të dh unës në familje në vendin tonë ka marrë përmasa shqetësuese. Çdo ditë raportohen raste ku v iktima zakonisht janë gratë dhe vajzat që përjetojnë dh une ps ikike e f izike nga bashkëshortët e tyre dhe anëtarët tjerë të familjes. E nuk janë të rralla as rastet kur përfundojnë në telashe vjehrrat me nuse.

Një rast i dh unës në familje është raportuar nga Polica dje në Mamushë, shkruan Gazeta Metro. Policia njofton se v iktima femër kosovare ka raportuar se vjehrra dhe vjehrri i saj kanë ushtruar dh unë f izike ndaj saj. Rasti është duke u hetuar dhe aktualisht nuk ka të arrestuar thuhet në njoftimin e Policisë së Kosovës


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *