Nëna e foshnjes në gjendje të rëndë shëndetësore, s’ka dijeni për rastin në Pejë

Indeksonline ka disa ditë që është duke e hulumtuar rastin e foshnjes në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë.

Indeksonline i posedon të gjitha detajet, mirëpo nuk janë publikuar pasi që nëna e foshnjes nuk është në dijeni për rastin.

Për këtë arsye Indeksonline e ka ruajtur indentitetin e familjes dhe detajet e rastit me qellim që ky lajm tronditës mos të ndikojë tek lehona nëna sepse gjendja e saj shëndetesore nuk është e mire e që kjo mund të ia përkeqësoj gjendjen e cila vazhdon të shërohet në spital.

Andaj apelohet tek mediat që të kenë kujdes gjatë raportimit.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *