‘Shpërthejnë’ komentet ndaj Albina Kelmendit: “Ndau burrin nga gruaja e knej në këngë thirrje mos mu nda…”


“Duje” quhet kënga e Albina Kelmendit dhe familjes së saj, që do e përfaqësojë Shqipërinë në Eurovision, vitin e ardhshëm.

Kjo këngë, që u zgjodh nga votat e publikut, u vlerësua për tekstin që ka, pasi, fabula e saj është bashkimi i familjes, e jo ndarja.

Mirëpo, teksti i këngës ka pasur edhe kritika. Madje, janë disa komentues që ia kanë përplasur Albinës një ngjarje nga jeta e personale e saj.

Duke qenë se ka kohë që u raportua se Albina u martua me një biznesmen që dikur ishte i martuar dhe ka dy vajza, komentuesit ia kanë përmendur këtë fakt asaj. “Ndau burrin nga gruaja e knej thirrje mos mu nda” ishte një koment i këtij soji.

Të tjerët i keni më poshtë:


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *