Ky është mercenari kosovar që po lufton në Ukrainë (VIDEO)


Mercenari kosovar në Ukrainë, Armendi, ua ka uruar shqiptarëve festën e pavarësisë, 28 Nëntorin.

Ai ua ka uruar këtë festë dy personave në veçanti të veçantë për të, që jetojnë në Vushtrri.

Armendi, i cili ka kohë që lufton në Ukrainë me pagesë, ka thënë se kjo është lufta e parë për të dhe se aty ka vajtur nga Gjermania ku jeton prej vitesh.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *