Yll Raçi: Gruaja që nuk din me gatu ‘kallxoja udhën menier’ se nuk vlen përcjelle n’shpi t’vet (VIDEO)


“Nuk dal pa plis kurrë. E kam një jetë më të vecantë se të tjerët. Më pëlqen e dua dhe e praktikoj. Shkoj në xhami, dalë për kafe, marrë pjesë nëpër pleqni, nëpër oda.Është traditë e jona:, ka thënë ai.

“Që po dahen nuk është punë e mirë hiq. Nuk më pëlqen kjo punë.. E gjëjnë nani tjetrin e njofothen për një javë e tani dahen. Ktyneherë kanë nejt 1 vjet nër unazë. Tash dahen se ka ba famë, a cika e ka pa një djalë më të mirë. Hajde shkojmë në kafe se nuk dinë me gatu.

Shiko videon:


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *