Mërgimtari zemërgjerë ndihmon 15 familje me nga 100 euro (FOTO)

Bashkëatëdhetari ynë Miftar Shala nga fshati Vuqak Komuna Drenas që jeton dhe punon në Osnbrück të Gjermanisë, në bazë të vullnetit të tij human ka përkrahur 15 familje qe kanë persona me Aftësi të Kufizuara, me gjëndje të rënduar ekonomike me vlerën prej 100 euro për familje gjithsejt 1500 euro.

Stafi i HANDIKOS në Drenas, në emër të përfituesëve të donacionit e falenderon nga zemra bashkëatëdhtarin tonë human duke i dëshiruar shëndetë dhe mbarësi në familje.

Zoti Miftar Shala në emër të familjës së tij ju uron festat e Vitit te Ri të gjithë Popullit Shqiptarë ,e në veqanti të gjithë Personave me Aftësi të Kufizuara, me deshirën që Viti i Ri të ju sjellë shëndetë, paqe, mbarësi dhe harmoni në familje.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *