“Bir k***e”: Eskalon debati në RTK, kjo është arsyeja (VIDEO)

Një përplasje ka ndodhur mbrëmë në emisionin RTK Prime mes Sami Salihu nga Lëvizja për Reforma dhe Ragmi Mustafi ish-kryetar i Këshilli Kombëtar Shqiptar.

Temë diskutimi në këtë debat ishte dështimi i zgjedhjes së kryetarit të Këshillit Kombëtar Shqiptar në Luginën e Preshevës.

Gjatë këtij debati pati ndërhyrje dhe akuza mes Mustafit dhe Salihut.

Në një moment debati eskaloi kur Mustafi përdori gjuhë të papërshtashtme ndaj Salihut.

“Kshyre burr i botës për mu nuk del bir none edhe bir ku.ve qofsh edhe t’i qe mun me shti dorën në xhep temin.” – ka thënë Mustafi në drejtim të Salihut.

Pas kësaj, autori i emisionit kërkoi nga Mustafi që të kërkojë falje për gjuhën e përdorur, por një gjë të tillë nuk e bëri ai.

Duke mos kërkuar falje, autori i emisionit vendosi që ta përfundojë para kohe debatin mes tyre.

Kutjojmë se Udhëheqësit e Partive Politike në Luginë të Preshevës nuk po gjejnë një gjuhë të përbashkët sa i përket formimit të Këshillit Kombëtar.

Minuta 60 e tutje


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *