Si vdiq dhe u ringjall pas 3 ditësh i riu kosovar

Ringjallja e personave të vdekur, ka ndodhur edhe në jetën e këtejme. Raste ka pasur nëpër botë, po edhe në Kosovë.

Valltari e veprimtari tashmë i ndjer Zija Aliu nga Remniku i Vitisë kujton një rast që ka ndodhur në vitet e `80-ta, kur një djalosh ishte shpallur i vdekur në Prishtinë, ndërsa ishte ringjallur në Shkup, në momentin kur ishte prerë për obduksion.

Zbulimin e shkakut të vdekjes e kishte kërkuar ushtria, meqë djaloshi nga Kosova ishte sëmurë derisa ndodhej në pushim, gjatë kohës së shërbimit ushtarak.

‘Kufoma’ ishte kthyer në jetë pas tri netësh qëndrimi në morg dhe pasi atij i ishte hapur varri nga familjarët.Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *