Home Kosovë Brenda shtëpisë më të bukur në Gjakove – Mbanë veturën brenda në shtëpi / Video

Brenda shtëpisë më të bukur në Gjakove – Mbanë veturën brenda në shtëpi / Video

by Republikaonline

550 metra katror ka shtëpia që ka ndërtuar Kened Frrokaj në fshatin Planqor të komunës së Gjakovës

Kjo shtëpi fantastike karakterizohet me skulpturat e mbretërve ilir në të dy anët e saj si dhe me 16 shtyllat e vendosura në pjesë të ndryshme të shtëpisë me arkitekturë të frymëzuar nga arkitektura helene.

Shtëpia milionëshe e Frrokajt është prezantuar në reportazhin “Ma pikturo ëndrrën”

You may also like

Leave a Comment