Ankthi i fëmijëve kosovarë, kështu duket tash “Koronado” (FOTO)Seriali “Për ty” që ishte i sinkronizuar në gjuhën shqipe shumë shpejt u bë pjesë e pandashme e familjeve shqiptare.

Personazhi që mbahet në mend edhe sot është ai i “Koronados” emri i vërtet i të cilit është Luis Felipe Tovar.
Aktori meksikan kishte një rol negativ me të cilin i bëri të gjithë fëmijët të trishtoheshin nga ai.

Luis Felipe Tovar tani është 63-vjeçar dhe ka dy fëmijë.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *