Ky është Gojarti, djali biznesmen i Ilir Shaqirit / FOTO

Ilir Shaqiri është baba i lumtur i tre djemve, të tre të sukseshëm në fushat e tyre.

Një pjesë e mirë e publikut, mendon që këngëtari Ilr Shaqiri ka vetëm një djalë, Korabin, që e ka trasuar rrugën e tij.

Por, a e njihnit djalin e Ilir Shaqirit, Gojartin, i cili merret me biznes dhe nuk ka shkuar hapave të të atit, shkruan “Kosovarja”.

Gojart Shaqiri është shembull i mirë se si mund të arrihen suksese të mëdha, pa e përdorur emrin e babait të famshëm e shumë të rrespektuar.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *