Merret vendimi i fundit për të akuzuarit për rastin e 11-vjeçares në Prishtinë / DETAJE

Rasti i 11-vjeçares nga Prishtina e cila dyshohet se në fund të muajit gusht u dh unua se**ualisht nga pesë persona, pati tronditur gjithë vendin. Pesë të dyshuarit, prej tyre tre të mitur janë të akuzuar për rastin e dh unimit. Pasditen e sotme, gjykata e Prishtinës ka dënuar me 40 vjet burg katër të akzuarit, tre prej tyre të m itur, raporton Gazeta Sinjali.

Ekrem Rexhepi është dënuar me 15 vjet burg, tre të miturit, G.R me 9 vjet burg kurse G.J dhe Xh.S me nga 8 vjet burg secili.

Ndërsa i akuzuari Shkëlqim Kameri, është liruar nga akuza në mungesë të provave.

Si ndodhi ngjarja?

Kjo ngjarje e tmerrshme ka ndodhur fillimisht në parkun e Dragodanit në Prishtinë, për të vazhduar më pas në një lokacion tjetër të panjohur.

Ekrem Rexhepi dhe vëllai i tij i mitur, G.Rexhepi, Xh.S., G.J., dhe Shkelqim Kameri, dyshohen se kanë keqtrajtuar se** ualisht për rreth shtatë orë një 11-vjeçare.

Sipas d yshimeve të para, fillimisht tre të mi turit, G.R., Xh.S. dhe G.J., dh unuan vajzën e m itur, në lagjen Arbëria në Prishtinë, për të shkuar më pas aty edhe 26-vjeçari Ekrem Rexhepi, të cilin e ka thirrur vëllai i tij, G.Rexhepi.

Ekremi po dyshohet se ka shkuar deri aty me veturën e tij ‘PickUp’ dhe e ka marrë vëllain dhe dy të miturit e tjerë të d yshuar bashkë me v ajzën që po përjetonte tmerrin. Rrugës, te varrezat dyshohet se ka zbritur G.Rexhepi dhe i mituri Xh.S, ndërsa me Ekremin kishte vazhduar i m ituri tjetër G.J.

Ata u larguan nga ai vend për një lokacion tjetër, ku pas një periudhe të shkurtër, Ekremi dyshohet se ka ndaluar veturën dhe e ka dh unuar vajzën e mitur. Për të mos mbaruar me kaq kjo ngjarje mak abre, Ekremi dys hohet se më pas e ka thirrur edhe Shkelqimin.

Shënim: Personat e apostrofuar në këtë artikull prezumohen të pafajshëm derisa fajësia e tyre të mos provohet me vendim të formës së prerë nga gjykata.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *