Gjenden dy fëmijët e humbur nga Peja / FOTO

Dy fëmijë të moshës 10 vjeçare, Diar dhe Deni Kelmendi, nxënës të shkollës “Vaso Pashë Shkodrani” nga Peja janë raportuar se kanë humbur, ndërsa rastin tek ‘RADIO 1’ e ka raportuar nëna e tyre, Ardiana Kelmendi.

Dy fëmijë të moshës 10 vjeçare, Diar dhe Deni Kelmendi, nxënës të shkollës “Vaso Pashë Shkodrani” nga Peja janë gjetur shëndosh e mirë, pasi më herët u raportua se kanë humbur.Nëna e tyre, Ardiana Kelmendi kishte njoftuar se fëmijët pas përfundimit të mësimit dhe daljes nga shkolla nuk ishin kthyer në shtëpi.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *