“Momenti më bukur kur u çliru Kosova, lindja e dy fëmijëve të mi”- Qytetarët tregojnë momentin më i vështirë dhe të mirë në jetën e tyre / VIDEO

Ekipi i Republika Online sot ishte në sheshet e Prishtinës, të cilët kanë pyetur qytetarët se cili është momenti me i vështirë në jetën e tyre./Republika online/

Pyetjese se gazetares se Republika Online është pergjigjur edhe Hisen Berisha, ish- komandant i UÇK-së në Koshare i cili ka treguar Hisen Berisha, ish- komandant i UÇK-së në Kosharer momentet me të veshtira, ai ka treguar se ka pasur momente të mira dhe të këqija, “kam pasur shumë momente të mira dhe të këqija edhe sdi me i nda, më i vështiri ka qenë kur Kryeministri përmes 6 kushteve tha qe e pranon Asociacionin, nuk është ai sipas Gjykatës Kushtetuse por sipas palnit Franko-gjerman, kurse ai me i miri kur kam zbrit prej Koshares, është shprehur ish- komandant i UÇK-së në Koshare, Hisen Berisha. / Republika Online/

Një qytetar është shprehur se momenti ti me i mirë është kur u çliru Kosova dhe kur me ka thënë gruaja ime e bukur po, si edhe lindjen e dy fëmijëve të mi, ai ka qenë momenti me i bukur në jetë, është shprehur ai.

Për me shumë ndiqeni videon:


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *