A duhet t’i ndahet pasuria edhe vajzës sikur djalit? – Përgjigjen qytetarët / VIDEO

Ekipa e Republika Online ishte në sheshet e Prishtinës, e cila si pyetje kishte se a duhet t’i ndahet pasuria edhe vajzës sikur djalit?, shkruan Republika Online.

Debate të shumta po ka rreth ndarjes se pasuria e barabartë mes djalit dhe vajzës.

Qytetarët kishin mendime të njëjta se pasuria duhet ti ndahet edhe vajzës edhe djalit barabartë, ku shumë qytetarë janë shprehur se shumë me shumë e meritojnë vajzat se djemtë./Republika Online/

Për më shumë ndiqeni videon:


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *