“Nëse ki pare bahët nana operacion nëse jo duhet me pritë…” – Flasin qytetarët sa janë të kënaqur me shërbimet në spital / VIDEO

Ekipa e Republika Online ishte në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës,ku ka pyetur qytetarët se sa janë te kënaqur me shërbimet e mjekëve në spitale, shkruan Republika Online.

Qendra Klinike Universitare e Kosovës përballet me shumë pacientë të sëmundjeve të ndryshme të cilat për shkak të mungeses se Spitalit të Prishtinës përballet me numër te madh te pacientev.

Qytetarët janë shprehur rreth kushteve dhe shërbimeve në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, ku disa prej tyre janë shprehur se janë të kënaqur me shërbimet e në spitale, por kishte edhe prej tyre që shfaqnin ankesa në stafin dhe kushteve të shërbimeve mjekësore./Republika Online/

Për më shumë ndiqeni videon:


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *