“Herkuli i Kosovës” synon ta rrëzojë me grusht ‘bikun’ 1 mijë e 283 kg / DETAJE

Bujar Muli, është një nga njerëzit më të fortë që ka Kosova.

Vushtrriasi u bë i njohur me rekordet e arritura me forcën që ka.

Ndalja e veturave, tërheqja e kamionëve, ngritja e lartë e traktorit, lëvizjen e objekteve të rënda, janë vetëm disa nga sukseset e tij.

Por, tani ai i ka vënë vetës dhe një synim.

Ai do ta sfidojë vetën me një kafshë goxha të fuqishme.

Bujar Muli, do të provojë që ta ndal me grusht atë.

Së fundmi, “Herkuli i Kosovës”, ka njoftuar për këtë në rrjetet sociale para disa orësh


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *