“Hashim Haxhi Polari prej Broje”, vajza e Gani Gecit ofendon Thaçin / VIDEO

Deputetja e LDK-së, Marigonë Geci, vajza e ish-deputetit Gani Geci, ka folur sot në Kuvend për të ashtuquajturën “Komunikatën nr. 59” të UÇK-së. Ajo thotë se ish-Presidenti Hashim Thaçi ka tentuar ta shkatërrojë familjen e saj.

Në fund të fjalës së saj, ajo ka thënë se familjen dhe babanë e saj nuk ka arritur shkatërrojë as pushteti serb i Slobodan Millosheviqit dhe as Thaçi, të cilit ia ka përmendur babanë dhe fshatin prej nga vjen.

“Mbajeni në mend të gjithë ju se familjen time dhe babain tim nuk ka mundur ta shkatërrojë UDB-ja [shërbimi sekret serb] e Millosheviqit, e jo më Hashim Haxhi ‘Polari’ prej Broje”, ka thënë Geci.

“Kujdes fjalorin parlamentar të nderuar deputetë, kur t’iu referoheni figurave publike”, ka thënë Konjufca, pas fjalës së deputetes së LDK-së.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *